DESPRE NOI

Descoperă bijuteria Bucovinei – Complex Turistic Constantin din Câmpulung Moldovenesc, Suceava.

Situat în inima acestei regiuni de poveste, complexul nostru te invită să experimentezi rafinamentul și autenticitatea în fiecare detaliu. Cu 27 de camere proiectate pentru a-ți oferi cele mai pitorești panorame montane, te asigurăm că fiecare moment petrecut aici va fi unul memorabil.

Iar pentru cei mici, am pregătit un spațiu de joacă special, în timp ce cei dornici de relaxare sau discuții profesionale pot beneficia de foișoare pitorești și o sală de conferințe ultramodernă.

Alege experiența, gustul și tradiția – alege Complexul Turistic Constantin!

Experiență

Pe parcursul anilor, echipa Complexului Turistic Constantin a oferit și a demonstrat oaspeților săi profesionalism, gentilețe și amabilitate, primind recenzii pozitive chiar și de la cei mai exigenți turiști.

Complex Turistic Constantin din Câmpulung Moldovenesc oferă un ambient ideal atât pentru cazare, cât și pentru conferințe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale.

Despre imprejurimi

Amplasarea  în centrul orașului Câmpulung Moldovenesc, pe artera principală, permite accesul în scurt timp la cele mai interesante destinații turistice din zonă, cum ar fi Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, Biserici și Mănăstiri unice, cu picturi murale renumite, unele dintre acestea aparținând patrimoniul de Stat și UNESCO.

Inspirație

În sezonul cald, după o vizită la Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare și a diverselor obiective turistice din zonă, te poți relaxa și pe terasa Complexului Turistic Constantin, care a fost concepută în stil ultra modern, futurist, cu elemente decorative special concepute pentru a oferi oaspeților un ambient memorabil și primitor.

Experiența pe care o vei trăi, inspirată de istorie, cultură, artă culinară și tradiția specifice zonei, va fi una de neuitat în sensul bun al cuvântului. 

Localizare

Amplasamentul are o valoare deosebită, Complexul Constantin situându-se într-o zonă liniștită, în vecinătatea principalelor obiective turistice (Mănăstirea Sucevița, Moldovița, Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare)

Panoramica încântătoare ce surprinde imagini feerice și monumente istorice, este atuul principal care ne poziționează în rândul preferințelor turiștilor de vacanțe cultural – istorice.

CAMERE

Complex Turistic Constantin este caracterizat de majoritatea oaspeților săi ca fiind un exemplu autentic de bun gust și rafinament.