OFERTE

Revelion în Bucovina

Petreceți Revelionul într-o atmosferă de poveste la Complexul Turistic Constantin!

Oferta noastră pentru perioada 30 decembrie – 2 ianuarie vă aduce o experiență memorabilă într-un cadru elegant și reconfortant. Bucurați-vă de seri pline de distracție, cu un meniu excepțional pregătit de bucătari talentați pentru a marca intrarea în noul an.

Cu camere confortabile și facilități premium, vă garantăm că veți începe anul într-un mod absolut remarcabil la Complexul Turistic Constantin.

Rezervați acum pentru a vă asigura locul în această oază de liniște și rafinament, unde fiecare detaliu contribuie la crearea unei amintiri de neuitat pentru Revelionul acestui an!

Crăciun în Bucovina

Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă în inima naturii la Complexul Turistic Constantin! Descoperă farmecul Crăciunului într-un sejur special de 3 nopți (23-26 decembrie), unde vei găsi liniște, confort și tradiție.

La Complexul Turistic Constantin, te așteaptă o experiență autentică, într-un cadru cu arhitectură tradițională și facilități moderne. Fiecare colț al complexului emană ospitalitate și căldură, transformându-ți șederea într-un moment de neuitat.

Bucură-te de preparate culinare tradiționale și delicioase, pregătite cu atenție de bucătarii noștri talentați. Atmosfera festivă din restaurantele noastre te va învălui în spiritul Crăciunului, oferindu-ți ocazia de a împărtăși momente speciale alături de cei dragi.

La Complex Turistic Constantin, vei găsi tot ceea ce îți dorești pentru a face din sejurul tău de Crăciun o experiență autentică și plină de bucurie. Ia-ți o pauză de la agitația cotidiană și lasă-te purtat de farmecul sărbătorilor în mijlocul naturii noastre generoase. Te așteptăm cu brațele deschise pentru a crea amintiri de neuitat în această perioadă magică a anului!

Petrece românește în inima Bucovinei

Petreceți în autenticitatea și liniștea Bucovinei la Complex Turistic Constantin în perioada 1-2 decembrie 2023.

Cu o arhitectură tradițională și facilități moderne, complexul oferă o experiență românească autentică și călduroasă, perfectă pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României. Bucurați-vă de preparate culinare tradiționale în atmosfera festivă, unde puteți împărtăși momente speciale cu cei dragi.

Fiecare colț al complexului emană ospitalitate, transformând șederea într-un moment de neuitat în această perioadă magică a anului, cu accent deosebit pe tradițiile românești. Cu brațele deschise, Complexul Turistic Constantin vă așteaptă să trăiți bucuria sărbătorilor și să creați amintiri de neuitat în această perioadă specială.