OFERTE

Revelion în Bucovina

Petreceți Revelionul într-o atmosferă de poveste la Complexul Turistic Constantin!

Oferta noastră pentru perioada 30 decembrie – 2 ianuarie vă aduce o experiență memorabilă într-un cadru elegant și reconfortant. Bucurați-vă de seri pline de distracție, cu un meniu excepțional pregătit de bucătari talentați pentru a marca intrarea în noul an.

Cu camere confortabile și facilități premium, vă garantăm că veți începe anul într-un mod absolut remarcabil la Complexul Turistic Constantin.

Rezervați acum pentru a vă asigura locul în această oază de liniște și rafinament, unde fiecare detaliu contribuie la crearea unei amintiri de neuitat pentru Revelionul acestui an!

Crăciun în Bucovina

Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă în inima naturii la Complexul Turistic Constantin! Descoperă farmecul Crăciunului într-un sejur special de 3 nopți (23-26 decembrie), unde vei găsi liniște, confort și tradiție.

La Complexul Turistic Constantin, te așteaptă o experiență autentică, într-un cadru cu arhitectură tradițională și facilități moderne. Fiecare colț al complexului emană ospitalitate și căldură, transformându-ți șederea într-un moment de neuitat.

Bucură-te de preparate culinare tradiționale și delicioase, pregătite cu atenție de bucătarii noștri talentați. Atmosfera festivă din restaurantele noastre te va învălui în spiritul Crăciunului, oferindu-ți ocazia de a împărtăși momente speciale alături de cei dragi.

La Complex Turistic Constantin, vei găsi tot ceea ce îți dorești pentru a face din sejurul tău de Crăciun o experiență autentică și plină de bucurie. Ia-ți o pauză de la agitația cotidiană și lasă-te purtat de farmecul sărbătorilor în mijlocul naturii noastre generoase. Te așteptăm cu brațele deschise pentru a crea amintiri de neuitat în această perioadă magică a anului!

Petrece românește în inima Bucovinei

Petreceți în autenticitatea și liniștea Bucovinei la Complex Turistic Constantin în perioada 1-2 decembrie 2023.

Cu o arhitectură tradițională și facilități moderne, complexul oferă o experiență românească autentică și călduroasă, perfectă pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României. Bucurați-vă de preparate culinare tradiționale în atmosfera festivă, unde puteți împărtăși momente speciale cu cei dragi.

Fiecare colț al complexului emană ospitalitate, transformând șederea într-un moment de neuitat în această perioadă magică a anului, cu accent deosebit pe tradițiile românești. Cu brațele deschise, Complexul Turistic Constantin vă așteaptă să trăiți bucuria sărbătorilor și să creați amintiri de neuitat în această perioadă specială.

Rezervă acum!

Revelion în Bucovina!