POLITICĂ DE
CONFIDENȚIALITATE

Ultima actualizare: 30. 08. 2023

Această pagină descrie modul în care protejăm confidențialitatea informațiilor tale în timpul utilizării acestui site.

Colectarea Datelor cu Caracter Personal

Nu colectăm în mod activ sau intenționat date cu caracter personal, cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail sau alte informații personale, pe acest website.

Utilizarea Datelor cu Caracter Personal

Deși nu colectăm date cu caracter personal, este posibil să utilizezi site-ul nostru pentru a accesa link-uri către servicii terțe, precum platforma noastră de rezervări online. Te rugăm să reții că aceste servicii terțe au propriile politici de confidențialitate și termeni și condiții. Orice informație furnizată pe acele platforme este supusă politicii de confidențialitate a serviciului respectiv. Înainte de a furniza informații personale sau de a utiliza aceste servicii, îți recomandăm să consulți politica lor de confidențialitate pentru a înțelege modul în care își protejează datele.

Protecția Datelor

Chiar dacă nu colectăm date cu caracter personal direct pe acest site, ne luăm angajamentul să luăm măsuri adecvate pentru a proteja confidențialitatea informațiilor tale și a respecta prevederile legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Link-uri către Site-uri Terțe

Pentru procesul de rezervare a camerei sau a spațiilor pentru evenimente la Complexul Turistic Constantin, utilizăm un serviciu extern de rezervări online. Te rugăm să ții cont că acest serviciu are propriile politici de confidențialitate și termeni și condiții. Poți accesa platforma noastră de rezervări făcând clic pe următorul link: Complex Turistic Constantin Rezervări.

Este important să menționăm că această platformă de rezervări este gestionată de un terț, iar orice informație furnizată pe acea platformă este supusă politicii de confidențialitate a serviciului respectiv. Complexul Turistic Constantin nu își asumă răspunderea pentru practicile de confidențialitate ale acestui serviciu extern. Înainte de a furniza informații personale sau de a utiliza platforma de rezervări, îți recomandăm să consulți politica lor de confidențialitate pentru a înțelege modul în care își protejează datele.

Drepturile Tale

Chiar dacă nu colectăm date cu caracter personal, este important să știi că ai dreptul de a te informa cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, conform legislației aplicabile. Pentru orice întrebări referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la drepturile tale, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de mai jos.

Contact

Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de confidențialitate sau de această politică, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa [email protected] sau prin telefon la numărul 0752 066 026.

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată ocazional. Vă recomandăm să verificați această pagină în mod regulat pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Descoperă cele mai bune oferte pentru 1 Decembrie, Crăciun și Revelion!

Te pregătim pentru o vacanță de neuitat în inima Bucovinei! În mai puțin de 20 de zile lansăm ofertele exclusive pentru sărbători! Nu rata ocazia să te relaxezi și să te bucuri de tradițiile autentice, într-un cadru de poveste.

Abonează-te acum la newsletter-ul nostru și fii primul care află detalii despre ofertele speciale de sărbători, activități în Câmpulung Moldovenesc și alte surprize!