Explorează această locație

Cheile Moara Dracului

Detaliile Zonei

Cheile Moara Dracului din Campulung Moldovenesc sunt una dintre cele mai frumoase atracții turistice din județul Suceava, oferind o experiență impresionantă pentru cei care doresc să exploreze natura sălbatică a zonei.

Situat la doar câțiva kilometri de orașul Campulung Moldovenesc, Cheile Moara Dracului sunt formate dintr-un defileu îngust săpat în roca calcaroasă de către râul Moldova.

Zona este caracterizată de formațiuni stâncoase imense și cascade pitorești, care se succed pe parcursul traseului de explorare.

Aceste chei sunt accesibile pentru turiști pe tot parcursul anului, cu excepția perioadei de iarnă, când căderea de zăpadă și gheața pot face traseul periculos.

În timpul verii, Cheile Moara Dracului sunt un loc popular pentru drumeții și excursii, iar traseele pot fi abordate de către turiști de toate nivelurile de experiență.

Pentru a ajunge la Cheile Moara Dracului, există un traseu marcat de aproximativ 4 km care începe de la centrul orașului Campulung Moldovenesc. 

Un alt aspect impresionant al Cheilor Moara Dracului este reprezentat de fauna sălbatică care trăiește în zonă. Aici puteți vedea specii de animale precum ursul brun, lupul, râsul și mistrețul. Este important să aveți grijă și să respectați aceste animale sălbatice, păstrând o distanță sigură și nu lăsând gunoi în urmă.

În concluzie, Cheile Moara Dracului din sunt o atracție turistică impresionantă, oferind o experiență de neuitat pentru cei care iubesc natura și aventura.

Prin accesibilitatea lor și peisajele spectaculoase, cheile sunt o alegere excelentă pentru o drumeție de o zi sau un weekend îndelungat. În plus, pentru cei care sunt interesați de ecoturism și observarea faunei sălbatice, Cheile Moara Dracului sunt un loc excelent pentru a vedea animale precum ursul brun, lupul sau mistrețul în habitatul lor natural.

Pentru a vă bucura de toate frumusețile și experiențele pe care le oferă Cheile Moara Dracului, vă recomandăm să vă cazați în zona Câmpulung Moldovenesc, unde veți găsi o varietate de opțiuni de cazare.

Complex Turistic Constantin este o alegere excelentă, fiind situat la doar 11 km distanță de Cheile Moara Dracului, oferind servicii de calitate și confort pentru toți oaspeții.

Vă așteptăm cu drag să faceți rezervări și să vă bucurați de o experiență unică la Cheile Moara Dracului!

Sursa foto:  www.campulungmoldovenesc.ro

Ce îți poate oferi Cheile Moara Dracului?

Peisaje frumoase și vaste

Munții oferă oportunități de a vedea peisaje spectaculoase, cum ar fi vârfuri montane, cascade, râuri și lacuri pitorești, precum și flora și fauna specifice zonei montane.

Cultură și istorie locală

Multe zone turistice de munte au o cultură și o istorie bogată, cu obiceiuri, tradiții și arhitectură specifică zonei montane.

icon1

Activități de recreere în aer liber

Zonele montane oferă multe activități de recreere în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism, alpinism, schi, snowboarding, plimbări cu sania sau cu snowmobile-ul și multe altele.

Cazare și restaurante

Multe zone turistice din zonele de munte au pensiuni, cabane sau hoteluri pitorești, oferind oaspeților o experiență autentică de cazare în munți.

Vezi mai multe atracții turistice în zonă