Explorează această locație

Herghelia Lucina

Detaliile Zonei

Herghelia Lucina este una dintre cele mai mari și mai cunoscute ferme de cai din România, situată în inima Munților Carpați, în apropierea orașului Câmpulung Moldovenesc.

Această herghelie oferă o experiență unică pentru iubitorii de cai și pentru toți cei care apreciază frumusețea naturii.

Herghelia Lucina a fost înființată în anul 1958 și s-a specializat în creșterea cailor de rasă Pur-sânge Arab. Acești cai sunt considerați unii dintre cei mai eleganți și mai rapizi cai din lume, iar ferma se mândrește cu această rasă de cai pur-sânge arab, care sunt crescuți și îngrijiți cu multă grijă și pasiune.

Ferma oferă o varietate de servicii pentru iubitorii de cai, inclusiv plimbări cu căruța sau cu caii, tururi ghidate ale fermei și ore de echitație pentru toate nivelurile de experiență.

Vizitatorii pot alege să exploreze terenul accidentat și peisajul pitoresc de-a lungul unui traseu de drumeție sau să admire caii în timp ce se plimbă în padocuri, unde pot fi observate în timp ce se joacă și se hrănesc.

Herghelia Lucina este, de asemenea, un loc ideal pentru iubitorii de natură, care se pot bucura de o priveliște impresionantă a Munților Carpați și pot descoperi flora și fauna locală. Aici puteți admira peisajele frumoase, puteți face fotografii unice și puteți să vă relaxați în aerul curat și proaspăt al munților.

Pentru a vă bucura de toate frumusețile și experiențele pe care le oferă Herghelia Lucina, vă recomandăm să vă cazați în zona Câmpulung Moldovenesc, unde veți găsi o varietate de opțiuni de cazare.

Complex Turistic Constantin este situat la aproximativ 47 km distanță de herghelie și oferind servicii de calitate și confort pentru toți oaspeții.

Vă așteptăm cu drag să faceți rezervări și să vă bucurați de o experiență unică la Herghelia Lucina din Suceava!

Ce îți poate oferi Herghelia Lucina?

Peisaje frumoase și vaste

Munții oferă oportunități de a vedea peisaje spectaculoase, cum ar fi vârfuri montane, cascade, râuri și lacuri pitorești, precum și flora și fauna specifice zonei montane.

Cultură și istorie locală

Multe zone turistice de munte au o cultură și o istorie bogată, cu obiceiuri, tradiții și arhitectură specifică zonei montane.

icon1

Activități de recreere în aer liber

Zonele montane oferă multe activități de recreere în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism, alpinism, schi, snowboarding, plimbări cu sania sau cu snowmobile-ul și multe altele.

Cazare și restaurante

Multe zone turistice din zonele de munte au pensiuni, cabane sau hoteluri pitorești, oferind oaspeților o experiență autentică de cazare în munți.

Vezi mai multe atracții turistice în zonă