Explorează această locație

Pârtia de Ski Istrati

Detaliile Zonei

Pârtia de Ski Istrati din Câmpulung Moldovenesc reprezintă unul dintre cele mai populare obiective turistice pentru iubitorii sporturilor de iarnă din România.

Situată în județul Suceava, această pârtie oferă o experiență minunată de schi și snowboarding, cu vederi impresionante asupra Munților Carpați.

Pârtia de Ski Istrati din Câmpulung Moldovenesc este potrivită atât pentru începători, cât și pentru schiori avansați, deoarece are o lungime de aproximativ 1200 de metri și o diferență de altitudine de 230 de metri. Pârtia este deservită de un telescaun modern, care poate transporta până la 1000 de persoane pe oră.

Pe lângă zona principală de schi, pârtia mai include și o zonă pentru copii, unde aceștia pot învăța să schieze în siguranță. De asemenea, există și o zonă pentru practicarea snowboarding-ului, cu obstacole și halfpipe-uri.

Pârtia este deschisă de obicei din luna decembrie până în luna martie, în funcție de condițiile meteorologice și de zăpadă. În plus, există și o zonă pentru aprés-ski, unde vizitatorii pot să se relaxeze și să savureze o băutură caldă sau o gustare după o zi lungă pe pârtie.

Atât pentru turiștii care vizitează pentru prima dată pârtia, cât și pentru cei care revin aici în mod regulat, există și opțiunea de a închiria echipamentul de schi sau snowboard necesar. Aceste servicii sunt oferite la baza pârtiei, de către operatorii locali.

Pentru a vă bucura de toate frumusețile și experiențele pe care le oferă Pârtia de Ski, vă recomandăm să vă cazați în zona Câmpulung Moldovenesc, unde veți găsi o varietate de opțiuni de cazare.

Complex Turistic Constantin este alegerea excelentă, fiind situat la aproximativ 300 de metri de pârtie, oferind servicii de calitate și confort pentru toți oaspeții.

Vă așteptăm cu drag să faceți rezervări și să vă bucurați de o experiență unică la Pârtia de Ski Istrati din Câmpulung Moldovenesc!

Ce îți poate oferi Pârtia de Ski Istrati?

Peisaje frumoase și vaste

Munții oferă oportunități de a vedea peisaje spectaculoase, cum ar fi vârfuri montane, cascade, râuri și lacuri pitorești, precum și flora și fauna specifice zonei montane.

Cultură și istorie locală

Multe zone turistice de munte au o cultură și o istorie bogată, cu obiceiuri, tradiții și arhitectură specifică zonei montane.

icon1

Activități de recreere în aer liber

Zonele montane oferă multe activități de recreere în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism, alpinism, schi, snowboarding, plimbări cu sania sau cu snowmobile-ul și multe altele.

Cazare și restaurante

Multe zone turistice din zonele de munte au pensiuni, cabane sau hoteluri pitorești, oferind oaspeților o experiență autentică de cazare în munți.

Vezi mai multe atracții turistice în zonă