Explorează această locație

Pârtia de Ski Rarău

Detaliile Zonei

Partia de ski Rarău este o destinație populară pentru iubitorii sporturilor de iarnă din Munții Rarău, situată în apropiere de orașul Câmpulung Moldovenesc.

Această zonă oferă o mulțime de opțiuni de divertisment pentru turiști, inclusiv schi, snowboard, drumeții și altele.

Situată la o altitudine de 1.465 de metri, Partia de ski Rarău oferă o panoramă impresionantă asupra Munților Rarău și a zonelor înconjurătoare.

Aceasta este o pistă de dificultate medie, cu o lungime de 1,5 kilometri, care începe de la cabana Gura Haitii și se termină la baza pârtiei. Este echipată cu telescaun și tunuri de zăpadă artificiale, care asigură condiții optime de schi pe tot parcursul sezonului de iarnă.

În concluzie, Partia de ski Rarău este o destinație excelentă pentru cei care își doresc să se bucure de sporturi de iarnă și de frumusețea naturală a Munților Rarău.

Cu condiții optime de schi, opțiuni de cazare confortabile și atracții turistice în apropiere, Rarău este o destinație care merită să fie luată în considerare în planificarea vacanței dvs. de iarnă.

Pentru a vă bucura de toate frumusețile și experiențele pe care le oferă Partia de ski Rarău, vă recomandăm să vă cazați în zona Câmpulung Moldovenesc, unde veți găsi o varietate de opțiuni de cazare.

Complex Turistic Constantin este o alegere excelentă, fiind situat la aproximativ 9 km distanță de Partia de Ski Rarău, oferind servicii de calitate și confort pentru toți oaspeții.

Vă așteptăm cu drag să faceți rezervări și să vă bucurați de o experiență unică a Rarăului!

Ce îți poate oferi Pârtia de Ski Rarău?

Peisaje frumoase și vaste

Munții oferă oportunități de a vedea peisaje spectaculoase, cum ar fi vârfuri montane, cascade, râuri și lacuri pitorești, precum și flora și fauna specifice zonei montane.

Cultură și istorie locală

Multe zone turistice de munte au o cultură și o istorie bogată, cu obiceiuri, tradiții și arhitectură specifică zonei montane.

icon1

Activități de recreere în aer liber

Zonele montane oferă multe activități de recreere în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism, alpinism, schi, snowboarding, plimbări cu sania sau cu snowmobile-ul și multe altele.

Cazare și restaurante

Multe zone turistice din zonele de munte au pensiuni, cabane sau hoteluri pitorești, oferind oaspeților o experiență autentică de cazare în munți.

Vezi mai multe atracții turistice în zonă